DFL METODEN

Design uden navn

PATRICIA HØJBO 

EKSPERT I SUNDHED, LIVSSTIL OG MINDSET.

Patricia Højbo har over 20 års erfaring med sundhed, fysiske og psykiske ubalancer og livsstilsændringer. Hun er foredragsholder og forfatter til over et dusin e-bøger om sundhed, kost, og biokemiske ubalancer. 

Patricia er udvikler er stifter af Det Fede Liv som på bare 4 år har afholdt kurser for over 10.000 succesfulde mennesker, i Danmark, Norge, Sverige, Grønland, Belgien og USA. Mennesker som har taget ansvar for deres succes og kommet i mål med deres sundhed.

 

HVAD VIL DU MED RESTEN AF DIT LIV?

En sund og rask krop har behov for den korrekte biokemiske næring og når kroppen ikke får tilbudt optimale betingelser, vil den udvikle sygdom og overvægt.

Vi lever i et samfund hvor mad af dårlig kvalitet er i udbud hvor end vi går og vi bliver fristet til at træffe disse valg, ofte uvidende overfor hvilke konsekvenser det har for vores fysiske og psykiske velbefindende.

UBALANCER & SYGDOM

Når kroppen i en længere periode er blevet tilbudt mad af dårlig kvalitet, samt evt. en stressende tilværelse, vil konsekvenserne langsomt begynde at blive tydelige. Vi sover dårligere. vi sover dårligere, vi tager på, vi får mindre energi og ubalancerne opstår. Det kan være forhøjet blodtryk, migræne, oppustethed, søvnproblemer, væskeophobninger osv. og til sidst vil kroppen vise tegn på sygdom.

HVILKE SYGDOMME STAMMER FRA FORKERT BIOKEMISK KOST

Vores kroppe er så intelligente at den sender os de signaler vi har brug for, for at forstå hvad der kan forbedres. Diabetes, gigt, migræne, blodtryk, tarmsygdomme, sklerose, fibromyalgi, sklerose kan forbedres og til tider helt fjernes ved den korrekte biokemiske sammensætning af kosten. 

Vi arbejder med 32 forskellige sygdomme hos DFL-Patricia Højbo.


KURSER

At sammensætte sin kost biomkemisk korrekt kræver den korrekte metode og et succesfuldt mindset. Derfor tilbyder vi eksperthjælp i form af kurser og forløb. Du finder information omkring DFL-Metoden og hvad vi tilbyder af coaching og vejledning. 

DU FINDER VORES KURSER HER